High Tea arrangement zaterdag 14 december. Guirlandeboog (ca. 50 cm)
in witte of zwarte uitvoering met kerstschikking en windlichtje. Meer informatie op http://www.bissfloral.nl/high-tea.html.

We zijn van 14.00 tot 16.30 uur te gast op het entresol van dit gerenommeerde restaurant. De “Heeren van Slydregt” is gevestigd in het oude stationsgebouw van Sliedrecht dat na een zeer grondige renovatie in volle glorie is herrezen en wordt dankzij de sfeervolle inrichting ook wel ‘De Huiskamer van de Alblasserwaard’ genoemd.

Het uitgebreide High Tea assortiment bestaat onder andere uit: Sandwich met gerookte zalm, Sandwich carpaccio, Crostini met Coppa di Parma, Notenbroodje met brie, Scones met marmelade en clotted cream, Diverse Quiches, Diverse bonbons, koekjes, friandises en nougatine, Diverse theesoorten.

Tijdens de High Tea maken we een kerstarrangement die je – als vanzelfsprekend – na afloop mee kunt nemen. Dit alles onder deskundige begeleiding met ruim persoonlijke aandacht. Door het aangename met het creatieve te combineren ontstaat er een verrassende invulling van de middag.
High Tea Arrangement met Workshop Kerstbloemschikken