Lees de gehele nieuwsbrief op http://www.bissfloral.nl/nieuwsbrief.html.


Agenda open inschrijvingen

Ook zo’n zin in een gezellige Kerstworkshop? Een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop voor jezelf of met vrienden, familie of collega’s. Voor grote en kleine groepen en individuele creatievelingen hebben wij volop mogelijkheden. Voor de komende periode zijn er weer een aantal creatieve workshops ingepland, geschikt voor beginnende en gevorderde deelnemers. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Maak een keuze uit één van onze arrangementen en schrijf je vandaag nog in.


High Tea arrangement bij de “Heeren van Slydregt”

Wederom organiseert Biss Floral een aantal gezellige middagen creatief bloemschikken met een High Tea bij Restaurant Brasserie “Heeren van Slydregt” in Sliedrecht. Deze open inschrijvingen zijn mogelijk als individu of met een groep, aarzel niet en schrijf je vandaag nog in!

Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd ! Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke materialen en veilingverse bloemen.


Nieuwe artikelen in de Webshop

Floral Webshop zorgt voor een trendy lifestyle product of handige bloemschikmaterialen. Al geruime tijd zijn wij actief in het vak en toegewijd aan (veiling)verse producten, kwaliteit en klanttevredenheid. Geniet van de sfeer in onze webshop en zie waar onze passie voor bloemen vandaan komt. Via de Floral Webshop kunt u eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week een bestelling plaatsen en laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland & Europa.


Cadeau suggestie

Populaire cadeau suggestie: de Geschenkbon! Voor een gezellige bloemenworkshop of handige bloemschikmaterialen is de geschenkbon een origineel alternatief. Want bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau! De geschenkbon is verkrijgbaar in alle prijscategorieën en ook direct te bestellen via onze webwinkel.


Volg Biss Floral : Facebook Twitter Google Pinterest WordPress.


Nieuwsbrief November

Advertenties